Skip to main content

Reparatie Milwaukee

Machines hebben onderhoud nodig, maar soms komt dat er gewoon niet van. Het kan dan gebeuren dat uw machine het op een gegeven moment niet meer doet. BMB Service zal uw machine desgewenst laten afhalen en laten analyseren door onze Milwaukee expert.

Vervolgens maken we een offerte waarop gespecificeerd staat welke onderdelen vervangen dienen te worden. Na uw akkoord repareren wij de machine en leveren wij deze weer af op het aangegeven adres. U kunt ook vooraf opgeven tot welk bedrag de betreffende machine gerepareerd mag worden. Deze wijze wordt vaak verkozen om zo snel mogelijk weer over uw machine te beschikken.

Garantie Milwaukee

Indien uw machine is geregistreerd bij Milwaukee dan is uw garantie verlengd tot 36 maanden, met uitzondering van de accu’s waarvoor 24 maanden garantie staat. Als u garantie claimt, dan hebben wij de kopie-factuur en uw registratiebewijs nodig om de garantie te verlenen. Ingediende machines waarop garantie geclaimd wordt zonder deze documenten, worden als reparatieopdracht beschouwd. Standaard worden machines verkocht met 12 maanden garantie.

Zie voor garantiebepalingen Milwaukeetool.eu